Your skin, our science

Fire & Ice 30 min 1250krLiva upp och få en ordentlig hudföryngring med den legendariska Fire & Ice Facial. Denna professionella ansiktsbehandling är utformad för att snabbt och säkert återuppliva huden och innebär en kombination av värmande och svalkande känslor som gör att din hud känns uppfriskad och återfuktad.Var beredd på ett riktigt glow!

Ofta kallad "Red Carpet Facial", har det varit go-to-behandling av kändisar och icke-kändisar både för dess effektiva fördelar. Vi startar med en intensivexfolierande mask för att värma upp huden, sedan avslutas behandlingen med en föryngrande och kylande mask för att få huden att svalna och återställa ph balansen i huden.

Njut sedan av de extra fördelarna såsom förfinad hudstruktur, jämnare hudton samt reducering av  fina linjer och rynkor

- allt med liten eller ingen downtime. Dvs du får ingen flagning eller direkt rodnad utan endast en fin lyster och glow.
Foaming enzyme treatment (Champagne treatment) 30 min 1000krFOAMING ENZYME FACIAL också Kallad "the champagne treatment" är en professionell ansiktsbehandling som kombinerar enzymerna från papaya och ananas med glykolsyra (16 %). Detta ger en kraftfull peeling – utan irritation, och behandlingen är därför perfekt för alla hudtyper med behov av effektiv peeling / exfoliering, huduppstramning av fina linjer och en fräschare lyster. Vid behandlingen producerar FOAMING ENZYME FACIAL:s bioaktiva ingredienser ett lyxigt skum som exfolierar och djuprengör porerna. Därefter påförs REJUVENATING MASQUE, som lugnar och boostar huden med massor av fukt och antioxidanter


Exfoliating clear skin facial 60 min 1400krEXFOLIATING CLEAR SKIN FACIAL är en professionell ansiktsbehandling, som är designad för skonsam peeling / exfoliering, och som samtidigt har en lugnande och lugnande anti-inflammatorisk effekt. Behandlingen peelar exfolierar och förfinar skonsamt huden, ökar mikrocirkulationen och har en porminskande effekt. Vi utför portömning / djuprengöring av huden. Avslutas med en lugnande mask, som tillför fukt, och boostar huden med antioxidanter.

Här kan du läsa om alla våra ansiktsbehandlingar


Vill du ha en klassisk ansiktbehandling med portömning?

Aknebehandling, Portömning, reducera akneärr,

antiage, fuktbehandling eller

friskvårdsmassage för ansikte och nacke?


Vi har allt du behöver för din hud och hudhälsa.

Är du osäker? Boka en telefontid eller en konsultationså hjälper vi dig att hitta den bästa metoden för dig.