Jalupro Super Hydro - Skinbooster - Hudföryngring

Jalupro är en serie skinboosters från Professional Derma i Schweiz. Deras senaste produkt Jalupro Super Hydro är en modernare variant till produkter såsom Profhilo. 

Jalupro är en komplett serie som möter dina behov och ger en vacker, hälsosam och strålande hud. Jalupro innehåller hyaluronsyra + aminosyror som skyddar och stärker huden. Jalupro kan med fördel kombineras med dermapen med minst 2 veckor mellan behandling. Jalupro finns i tre olika mixturer som används till olika behandlingsområden och behandlingar:


  • Jalupro classic
  • Jalupro HMW
  • Jalupro superhydro


Jalupro Super Hydro återfuktar mycket torr hud, reparerar huden och ger lyster. Produktionen av elastin och kollagen ökar eftersom ligamentfönyelser och fettstrukturen stimuleras. Fettkuddarna i ansiktet är skapade av fettceller och kollagen, att kunna bibehålla kollagenet förbättrar strukturen hos fettkuddarna och ger ett ungdomligare ansikte. Produkten innehåller en blandning av hyaluronsyra med låg och hög molekylvikt vilket stimulerar cellförnyelse. 


Jalupro injiceras i det yttersta hudlagret och flyter sedan ut under huden där hyaluronsyran drar till sig fukt och jämnar ut huden.


Det är en vävnadsstärkande injektionsbehandling som stimulerar hudens naturliga elasticitet. Efter de rekommenderade behandlingarna kan du förvänta dig en jämnare och slätare hudsstruktur. Återfuktad hud, med minskning av fina linjer och rynkor.

Jalupro är en ren produkt utan kemiska tillsatser.


Bedövningsgel kan läggas inför alla behandlingar med Jalupro.Jalupro + Botulinumtoxin A (Jalutox)

Jalupro och Botulinumtoxin A kombineras enligt protokoll från Professional Derma. Huden slätas ut. Skinboostern injiceras mycket ytligt, inför behandling läggs lokalbedövning.

PRISER


Jalupro super hydro / 60 minuter


Jalupro HMW / 60 minuter


Jalutox / 60 minuter


Jalupro Classic / 60 minuter 


Se priser och fler behandlingar på Boka direkt