FILLERS

Filler som används inom kosmetiken är baserat på hyaluronsyra. Hyaluronsyra är en polysackarid som finns naturligt i kroppen, det är en av huvudkomponenterna i bindväven som omger våra hudceller. Genom att injicera en kontrollerad mängd filler i områden som t ex. nasolabiala veck och läppar kan veck fyllas ut och läpparna bli fylligare.
Resultatet syns direkt!


Behandlingen tar ungefär 30 minuter och börjar med att vi tillsammans går igenom tidigare genomförd konsultation, fotograferar för att senare kunna följa ditt resultat. Området tvättas av och lokalbedövning appliceras. En alkoholfri desinfektion används för att rengöra behandlingsområdet. Med en liten nål injiceras filler i läpparna för ökad volym. När filler läggs under huden så används en trubbig kanyl, detta för att minimera risken för komplikationer och blåmärken.


Behandling av läppar varar oftast mellan 1-3 månader och upp till 6-12 månader. Det är väldigt svårt att bedöma den exakta nedbrytningstiden för varje person. Behandling i ansiktet håller 6-12 månader, även upp till 18 månader. Välkommen in för konsultation.

PRISER


Filler läppar - upp till 0,6 ml

45 minuter


Filler nasolabialveck, sura mungipor, läppar 1 ml

45 minuter


Släta ut fina linjer, Belotero soft eller balance med blanching-teknik
60 minuter


Filler tinningar, kinder, käke, haka 

60 minuter


Ansiktskonturering med fillers
90 minuterSe priser och fler behandlingar på boka direkt