EXPERT PÅ BRASILIANSK VAXNING


Med över 15 års erfarenhet och som en av de mest lyhörda och skickligaste att utföra och utbilda inom vaxning och brasiliansk vaxning i Sverige, har Sofia varit med och utvecklat en teknik som ger ett av de bästa resultaten av de olika teknikerna som finns på marknaden. Tekniken är snabb och effektiv och lämnar huden len och skonsamt behandlad. En brasiliansk vaxning hos Sofia tar mellan 10-30 minuter.

Inför varje behandling har vi en dialog om vad du kan förvänta dig av din vaxning.

Sofia utför endast brasiliansk vaxning på kvinnor men både Sofia och Sanna erbjuder vaxning på resten av hela kroppen till alla könstyper.


Att vara nervös inför sin intimvaxning är vanligt men du kan känna dig lugn och trygg i Sofias  händer baserat på hennes vana och kunskap kring denna behandling.


Hygien är A och O på studio holpp och vi använder endast engångs material när vi vaxar.  Alla ytor rengörs efter varje kund och vi bäddar om sängen med skyddspapper mellan varje kund. Handdukarna byts och tvättas i 90 grader.

Pincetter och övriga verktyg som ej är engångs, steriliseras efter varje kund.


Åldersgräns för alla behandlingar på studio holpp är 18 år. Med målsmans tillstånd och närvaro kan undanttag göras. Kontakta oss för mer info.


SÅHÄR GÅR DET TILL


Håret har olika tillväxtfaser och växer i cykler. Det betyder att håren växer i olika omgångar och att vi är hårfria eller håriga i perioder. Man kan därmed uppleva att håret ibland växer ut snabbare efter det ena vaxningstillfället än vid andra. Om du vaxar var 5-6e vecka hamnar du därför emellan växtfaserna och upplever ett gott resultat i upp till 3 veckor. Det kan vara bra att veta att det pga av detta ej känns lent efter de första vaxningarna. Det kan alltså finnas korta hår kvar som ännu inte blivit långa nog att fastna i vaxet.


Hygien är viktigt och jag använder engångshandskar när jag vaxar och sängen du ligger på är täckt med skyddpapper som byts ut efter varje kund ovanpå rena mjuka handdukar. Alla ytor rengörs och desinficeras noga mellan varje kund och jag använder endast engångsmaterial när jag vaxar.


När du skall vaxa en brasiliansk vaxning ligger du utan trosor.

Om det är första gången kan det kännas nervöst, men vet då att du är i trygga händer.

Jag har lång erfarenhet av intimvaxning och jag kommer ta hand om dig och guida dig igenom behandlingen för att du ska känna dig lugn.

Jag desinficerar och förbereder med produkter avsedda för området och ändamålet.

När man vaxar mindre områden stryks det lågtempererade vaxet ut med en spatel mothårs och avlägsnas med en mjuk remsa.

Jag använder vax från det spanska märket 

 starpil från sybrobeauty. Det finns olika vax sorter avsedda för olika områden på kroppen.

För brasiliansk vaxning använder jag ett lågtempererat krämigt vax som är skonsamt och avsett för intimområdet. Jag varvar stripvax/remsa spatel med peeloff vax/varmvax beroende på hudtyp och område

När vi sedan är klara tas vaxrester bort med en olja och huden smörjs med vårdande creme.Vi bokar med fördel en ny vaxning ca 5 veckor framåt för bästa resultat.

  VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ INFÖR OCH EFTER  DITT BESÖK

    


 • Duscha gärna på morgonen innan din vaxning.
 • Är du gravid går det bra att vaxa. Meddela mig innan.
 • Har du din menstruation så kan du vaxa om du använder tampong under behandlingen.
 • För att uppnå bästa resultat bör håret vara minst 4 mm långt, detta motsvarar ca 2 veckors utväxt i intimområdet samt armhålor. För ben rekommenderas 3 veckors utväxt.

 • Meddela om du äter någon medicin då denna kan påverka hudens läkning och reaktion från vaxningen.
 • Undvik rakning mellan vaxningarna. Vid vaxning växer håret ut mjukt och glest pga. att man rycker upp håret med roten och beroende på längden innan du vaxade dig kan du förvänta dig ett hårfritt resultat i upp till fyra veckor. Vid rakning skärs håret av vid hudytan vilket skapar en vass och stubbig känsla och fortsätter att växa direkt.

 • Använd ej lotion eller olja på huden innan vaxningen. Vaxet fäster ej på insmord hy och hår.

 • Träna, sola eller bada ej på 24h. Hårsäcken är öppen och saltet från svett och solen kan irritera hårsäck och den nyvaxade huden.
 • Undvik att smörja huden på 24h efter din vaxningoch dusha endast svalt. Du kan med fördel använda talc på intimområdet för att skapa en lugn och svalkande känsla och därmed hålla området torrt och fritt från från salter och bakterier..
 • För att undvika inåtväxande hår bör du efter ca 3 dagar använda en skrubbhandske samt exfolierande och antiseptiskt medel för att hjälpa de tunna håren att nå hudytan och hålla inflammationer borta från hårsäcken.
 • OBS! skrubba ej på röd eller irriterad hy. eller på röda prickar. där skall endast det antiseptiska medlet smörjas. dessa produkter säljs på salongen. 

PRISERBrasiliansk vaxning utförs endast på kvinnor


Brasiliansk vaxning Regular 20min* 620 kr

Brasiliansk vaxning Nybörjare 30 min 670kr


Brasiliansk vaxning + underben + knä 30min* 930 (Nybörjare br +50 kr)

Brasiliansk vaxning + lår + knä  40min* 1030 kr (Nybörare br +50 kr)

Brasiliansk vaxning + insida lår 30min* 850 kr (Nybörjare br +50 kr)

Brasiliansk vaxning + hela ben 50min* 1225 kr (Nybörare br +50 kr)


 Vaxning av bikini 20min* 450 kr

Vaxning mellan skinkor 10min* 250 kr

Vaxning mellan skinkor + stuss 20min* 400 kr

Vaxning av Bikini + mellan skinkor 20min* 530 kr

Vaxning av svank 10min* 275/250** kr

Vaxning av stuss/skinkor (ej mellan) 10min 275/250**Kr

** Med annan behandling


*ev 10min extra om första gången eller längesen